Menú A

32.00 € (IVA inclòs)

    1er. plat pica-pica:

  • Olives, fuet.
  • Entremesos amb coca torrada
  • Amanida de tres enciams amb vinagreta de garnatxa i nous, i formatge fresc de cabra gratinat.
  • Saltat de gírgoles, calamar, escamarlanet d’Arenys i gambeta
  • Musclos a la marinera
  • 2on. Plat

  • Entrecot de bou amb pebre
  • o bé

  • Calamars farcits amb botifarra del perol, panses i pinyons.
  • Postres:

  • Crema de taronja amb maduixes del Maresme
  • Begudes

  • Aigua, Vi blanc de blancs Marquès de Monistrol o bé negre Cune (Rioja).Copa de cava Perelada Brut Reserva amb el postre.Cafè. (Licors no inclosos).



Menú B

35.00 € (IVA inclòs)

    1er. plat pica-pica:

  • Olives, fuet
  • Torradetes amb foie micuit
  • Pernil Jabugo amb coca torrada
  • Amanida de tres enciams amb vinagreta de garnatxa i nous, i formatge fresc de cabra gratinat
  • Saltat de gírgoles, calamar, escamarlanet d’Arenys i gambeta
  • Musclos a la marinera
  • Calamarçons a l'andalusa
  • 2on. Plat

  • Entrecot de bou amb pebre
  • o bé

  • Calamars farcits amb botifarra del perol, panses i pinyons
  • Postres:

  • Copa de crema de taronja i maduixots
  • Begudes

  • Aigua, Vi blanc Raventós d’Alella o bé negre Cune (Rioja). Copa de cava Parxet brut reserva amb el postre.Cafè. (Licors no inclosos).


Menú C

38.00 € (IVA inclòs)

    1er. plat pica-pica:

  • Olives, fuet.
  • Torradetes amb foie micuit.
  • Pernil Jabugo amb coca torrada.
  • Amanida de tres enciams amb vinagreta de garnatxa i nous, i formatge fresc de cabra gratinat.
  • Saltat de gírgoles, calamar, escamarlanet d’Arenys i gambeta
  • Tagliatelle amb ceps, crema balsàmica i ànec (foie i pernil)
  • Calamarçons a l'andalusa
  • 2on. Plat

  • Filet de vedella de Girona amb dos formatges (cabra i Gorgonzola)
  • o bé

  • Rap a la marinera.
  • Postres:

  • Mousse de xocolata “a les dues maneres”
  • Begudes

  • Aigua, Vi blanc Muscat de Sumarroca o bé negre Austum (Bodegues Parxet, Ribera del Duero). Copa de cava Parxet brut reserva amb el postre.Cafè. (Licors no inclosos).

Menú pica-pica

35.00 € (IVA inclòs)

    Tot pica-pica:

  • Torradetes de:
  • foie, pernil de gla i anxoves

  • Musclos i cloïsses
  • Pastís fred d'escalivada amb salsa de mostassa de Dijon
  • Amanida de tres enciams amb vinagreta de garnatxa i nous, i formatge de cabra
  • Brandada de bacallà gratinat
  • Pastissets d'escalivada i anxova
  • Calamarçons fregidets a l'andalusa
  • Esqueixada de bacallà
  • Daus de tonyina amb Gorgonzolla
  • Cues de gamba arrebossades i romescu
  • Morralla fregideta a l'andalusa
  • Fideuà rossejada a l'all cremat
  • Braç de nata
  • Mousse de xocolata
  • Begudes

  • Aigua, Vi blanc Raventós d'Alella, negre Cune (Rioja). Copa de cava Castell de Perelada amb el postre. Cafè. (Licors no inclosos).

Menú de nits i caps de setmana

25.00 € (IVA inclòs)

  • Torradetes amb anxoves del Cantàbric i pebrot escalivat
  •                      o bé

  • Amanida de tres enciams amb formatge de cabra gratinat
  •                      o bé

  • Vichyssoise o Gaspatxo
  •                      *****

  • Jarret de vedella amb bolets i patata al caliu
  •                      o bé

  • Costelletes de cabrit arrebossades
  •                      o bé

  • Calamars saltats amb mongetes del ganxet.
  •                      *****

  • Sorbet de llimona (fet a casa)
  •                      o bé

  • Copa de crema de taronja i maduixes del Maresme
  •                      *****

  • Aigua i vi de la casa.
  • Cafè.
Carta d'Entrants


Carta d'Entrants