Els Entrants:


  • Saltat d'escamarlanet d'Arenys, gambeta, gírgola i calamar 11,00 €
  • Musclos al vapor o a la marinera 8,50 €
  • Torradetes amb foie micuit (fet a casa) i/o pernil de Jabugo 15,00 €
  • Pastís fred d’escalivada acompanyat de maionesa de mostassa de Dijon 9,00 €
  • Amanida de rap i alvocat 10,50 €
  • Amanida amb vinagreta balsàmica fresca i ànec (foie i pernil) 10,00 €
  • Amanida de tres enciams i formatge de cabra gratinat 9,00 €
  • Amanida de bacallà i anxoves amb romesco fred 9,00 €
  • Esqueixada de bacallà 9,00 €
  • Pernil de Jabugo amb coca torrada o meló (s/t) 15,00
  • Amanida verda 6,00 €
  • Torradetes amb anxoves del Cantàbric i pebrot escalivat 9,25 €
  • Vichyssoise o Gaspatxo 6,25 €

Algunes Suggerències:


  •  Amanida de fruites amb pernil de Jabugo i vinagreta de llimona i mel 10,50 €
  •  Seitons filetejats arrebossats, acompanyats de salsa verda i romesco 9,25 €
  •  Escamarlanets d’Arenys flamejats 14,25 €
  •  Pop “a la gallega”, acompanyat de mongetes del ganxet 13,50 €
  •  Magret d’ànec, amb “foie micuit” i verduretes cruixents 15,00 €
  •  Tomàquet de Montserrat, espàrrecs de Navarra i seitons d’Arenys amb vinagre de Mòdena i alfàbrega 10,00 €

ELS ENTRANTS



Carta d'Entrants




         Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants



        En cas d'al·lèrgies i/o intoleràncies, preguntin, es poden modificar algunes receptes

        Tenim pa sense gluten.


        IVA inclòs