Els Entrants:


  • Saltat d'escamarlanet d'Arenys, gambeta, gírgola i calamar 11,00 €
  • Musclos al vapor o a la marinera 7,50 €
  • Torradetes amb foie micuit (fet a casa) i/o pernil de Jabugo 14,50 €
  • Pastís fred d’escalivada acompanyat de maionesa de mostassa de Dijon 9,00 €
  • Amanida de rap i alvocat 10,00 €
  • Amanida amb vinagreta balsàmica fresca i ànec (foie i pernil) 10,00 €
  • Amanida de tres enciams i formatge de cabra gratinat 9,00 €
  • Amanida de bacallà i anxoves amb romesco fred 9,50 €
  • Esqueixada de bacallà 8,75 €
  • Pernil de Jabugo amb coca torrada o meló (s/t) 14,50
  • Amanida verda 5,75 €
  • Torradetes amb anxoves del Cantàbric i pebrot escalivat 8,75 €
  • Vichyssoise o Gaspatxo 6,25 €

Algunes Suggerències:


  •  Seitons filetejats arrebossats, acompanyats de salsa verda i romesco 9,00 €
  •  Escamarlanets d’Arenys flamejats 12,75 €
  •  Magret d’ànec, amb foie “micuit” amb verduretes 15,00 €
  •  Tomàquet Cor de bou, espàrrecs de Navarra i anxoves del Cantàbric 9,75 €

ELS ENTRANTS



Carta d'Entrants



         Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants



        En cas d'al·lèrgies i/o intoleràncies, preguntin, es poden modificar algunes receptes

        Tenim pa sense gluten.


        IVA inclòs