Els Entrants:


  • Saltat d'escamarlanet d'Arenys, gambeta, gírgola i calamar 11,00 €
  • Musclos al vapor o a la marinera 8,50 €
  • Torradetes amb foie micuit (fet a casa) i/o pernil de Jabugo 14,50 €
  • Pastisset gratinat amb samfaina i anxoves 9,00 €
  • Amanida de rap i alvocat 10,50 €
  • Amanida amb vinagreta balsàmica fresca i ànec (foie i pernil) 10,00 €
  • Amanida de tres enciams i formatge de cabra gratinat 9,00 €
  • Xató (amanida d’escarola, bacallà, tonyina, anxoves i romesco) 9,50 €
  • Esqueixada de bacallà 8,75 €
  • Pernil de Jabugo amb coca torrada o meló (s/t) 14,50
  • Amanida verda 5,75 €
  • Torradetes amb anxoves del Cantàbric i pebrot escalivat 8,75 €
  • Sopa de peix amb musclos i cloïses o Vichy 7,25 €

Algunes Suggerències:


  •  Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc i botifarres negra i del perol 14,50 €
  •  Tagliatelle, amb ceps, crema balsàmica i ànec (foie i pernil) 11,00 €
  •  Timbal de cuixa de xai desossat, al forn i la seva salsa 14,75 €
  •  Pop “a la gallega”, acompanyat de mongetes del ganxet 13,50 €

ELS ENTRANTS



Carta d'Entrants



         Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants



        En cas d'al·lèrgies i/o intoleràncies, preguntin, es poden modificar algunes receptes

        Tenim pa sense gluten.


        IVA inclòs