Les Carns


  • Peus de porc a la marinera 12,50 €
  • Mandonguilles amb sépia 11,00 €
  • Melós i cua de vedella amb carxofa i patata al caliu 14,25 €

  • Filet de vedella amb guarnició 18,00 €
  • Entrecot de vedella amb guarnició 16,00 €

  • Costelletes de cabrit arrebossades 12,50 €


    • Per acompanyar:

  • Salsa de pebre negre 1,50 €
  • Salsa de mostassa en gra de Dijon 1,50 €
  • Salsa de Gorgonzolla 1,50 €
  • Formatges fosos de cabra i Gorgonzolla 2,00 €
  • Lámines de foie micuit 2,00 €




Carta de Entrants


         Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants



        En cas d'al·lèrgies i/o intoleràncies, preguntin, es poden modificar algunes receptes

        Tenim pa sense gluten.


        IVA inclòs