Les Carns


  • Filet de vedella 16,50 €
  • Entrecot de bou 14,50 €
  • Costelletes de cabrit arrebossades 11,50 €


    • Guarnicions a escollir:

  • Patates fregides o moniatos (s/t) fetes a casa o mongetes del ganxet o verduretes a la planxa S/C


    • Per acompanyar:

  • Formatges fosos de cabra i Gorgonzolla 2,00 €
  • Salsa de Gorgonzolla 1,50 €
  • Salsa de mostassa en gra de Dijon 1,00 €
  • Salsa de pebre negre 1,00 €
  • Foie micuit, fet a la Fonda 2,00 €


    • Guisadets

  • Jarret de vedella amb bolets 11,50 €
  • Mandonguilles amb sépia 9,50 €
  • Peus de porc a la marinera 9,50 €



Carta de Entrants


         Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants     Carta d'Entrants



        En cas d'al·lèrgies i/o intoleràncies, preguntin, es poden modificar algunes receptes

        Tenim pa sense gluten.


        IVA inclòs